7 VJETORI I ZYRËS SONË “ALEA”

Më 5/5/2021 zyra jonë përmbarimore mbushi shtatë vjet. Shtatë vjet të punës së palodhshme të stafit tonë, shtatë vjet të punës me përkushtim, dhe shtatë vjet të punës në harmoni me ligjin.

Prandaj për këtë datë ne festuam, ndërsa një Lea na dhuroi këtë pikturë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *