NA KONTAKTONI NË KËTA NUMRA:

TELEFON

+383/38-712-717

+383/49-208-600 (Viber)

+383/44-208-376  (Viber)

EMAIL:

diella.gorqaj@alea-law.com

aleainfo2014@gmail.com

FACEBOOK:

Autoriteti Përmbarues “ALEA” SHPK

Orari i Punes:

E hëne – E premte 08:00 – 16:00

E shtunë e Dielë dhe festat zyrtare nuk punohet

Kalendari i festave zyrtare:

festatzyrtare21

ADRESA:

Kliko linkun ne vazhdim per detaje te lokacionit:

https://www.google.com/maps/@42.6543185,21.1591138,20.75z

Autoriteti Përmbarues “ALEA”, SHPK

Rr. “Bulevardi Dëshmorët e Kombit”, Hyrja 46, nr. 3,

Prishtinë – Kosovë – 10000

 

 

 

[contact-form-7 id=”8″ title=”Contact form 1″]